Menú idiomes

Menú fil d'Ariadna

 • Inici
 • Xpandit. Xperimenta

Xperimenta

Xperimenta és una trobada en la qual experts de tot el món (cineastes, programadors, distribuïdors, acadèmics, etc.) es reuneixen a Barcelona per debatre qüestions actuals del cinema experimental. Unes jornades per prendre el pols als canvis generacionals, tecnològics i epistemològics de les últimes dècades.

 • Una proposta biennal per acostar-se a altres maneres d'entendre el cinema.

  Les jornades inclouen: taules rodones, projeccions, tallers...

  XPERIMENTA'11. Mirades Contemporànies al Cinema Experimental

  Tercera edició de la trobada biennal que reuneix a Barcelona artistes i experts per debatre sobre qüestions actuals del cinema experimental. Les jornades d’aquest any estan dedicades a reflexionar sobre el vessant performàtic del cinema i el vídeo experimental, des de les pràctiques del cinema expandit fins a les desconstruccions de les actuacions socials, culturals i sexuals.

 • XPERIMENTA'09. Mirades Contemporànies al Cinema Experimental

  Torna la proposta biennal d'Xperimenta, una trobada en la que experts de tot el món (cineastes, programadors, distribuïdors, acadèmics, etc.) es reuneixen a Barcelona per debatre qüestions actuals del cinema experimental.

 • XPERIMENTA'07Mirades Contemporànies al Cinema Experimental

  Trobada internacional per debatre l'estat actual i els canvis que s'han produït en el cinema experimental en els últims temps.