Participants

Daniel García Andújar

(Almoradí, Espanya, 1966)

Artista que qüestiona, mitjançant la ironia i la utilització d'estratègies de presentació de les noves tecnologies de la comunicació, les promeses democràtiques i igualitàries d'aquests mitjans i critica la voluntat de control que amaguen darrere la seva aparent transparència

Artista. Qüestiona, mitjançant la ironia i la utilització d’estratègies de presentació de les noves tecnologies de la comunicació, les promeses democràtiques i igualitàries d’aquests mitjans i critica la voluntat de control que amaguen darrera de la seva aparent transparència. Partint de la constatació que les noves tecnologies de la comunicació estan transformant la nostra experiència quotidiana, Daniel G. Andújar crea una ficció (Technologies to the people, 1996) amb l’objectiu de fer-nos prendre consciència de la realitat que ens envolta i del engany d’unes promeses de lliure elecció que esdevenen, irremissiblement, noves formes de control i desigualtat.

Membre històric d’irational.org (referent internacional de l’art a la xarxa), Fundador de Technologies to the people i director de nombrosos projectes a internet com art.net.dortmund, e-barcelona.org o e-valencia.org. Ha dirigit nombrosos tallers per artistes i col·lectius socials a diversos països.

http://www.danielandujar.org/

www.danielandujar.org
Participa a
Un món sense copyright? L'abolició del copyright i el nou escenari per a la producció i distribució de les arts