Participants

Andrés Jaque

Andrés Jaque (1971, Madrid) és artista, arquitecte, acadèmic i fundador de l’Oficina d’Innovació Política, una iniciativa amb seus a Nova York i Madrid que treballa en la intersecció de la recerca, la política i el disseny. Ha rebut el 10è premi Frederick Kiesler, el Lleó de Plata al millor projecte de recerca a la 14a Biennal de Venècia, l’Alfred Toepfer Stiftung’s Tessenow Stipendiat, el premi Dionisio Hernández Gil i el guardó Architectural Record’s Designers of the Year.

És doctor per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Madrid (ETSAM), professor a la Universitat de Colúmbia GSAPP i professor visitant a l’Escola d’Arquitectura de la Universitat de Princeton. Les seves publicacions inclouen Everyday Politics, SUPERPOWERS OF TEN, PHANTOM. Mies as Rendered Society, Different Kinds of Water Pouring into a Swimming Pool o Dulces Arenas Cotidianas.

El treball de Jaque ha estat exposat al Museum of Modern Art, MoMA, ZKM Kalsruhe, MAK Austrian Museum de Vienna, CalArts Center for Contemporary Arts, Schweizerisches Architektur Museum de Basel, Z33 Hasselt, la Cité de l'Architecture et du Patrimoine de París, el JUMEX Museum, el Museum of Arts de Tel Aviv, la Mostra di Architettura de la Biennal de Venècia, la Biennal de Gwangju, la Triennal d’Arquitectura de Lisboa, la Biennal d’Arquitectura de Chicago i el London Design Museum.

Participa a