Activitat

De 17a a 22 h

ZEPPELIN 2011: Sons en Causa: Ciutats en Xarxa

Zeppelin2011 posa en xarxa de banda ampla el paisatge sonor de cinc ciutats connectades per l'Anilla Cultural Latinoamérica Europa: Santiago de Xile, Sao Paulo, Còrdoba (Argentina), Medellín (Colòmbia) i Barcelona. Micròfons connectats a la Internet formen l'embrió de la Xarxa de Laboratoris i Estacions d'Escolta Permanent del Paisatge Sonor i subministren material sonor que els participants de Zeppelin processaran en temps real des de cadascuna de les ciutats connectades.

Roberto Paci Dallo, Apeiron Laptop Ensemble, Medin Peiron, Ariadna Alsina, Joan Bages Rubí, Olivier Rappoport, Marc Garcia Vitoria, Lluís Nacenta, Edu Comelles Allué i altres integren la proposta d'artistes i teòrics que l'Orquestra del Caos presenta al Zeppelin d'enguany.

Retransmissió en directe dels concerts del dissabte 10 de desembre:

20.00 h

Concert Sons en Causa. Apeiron Laptop Ensemble.

Improvisació telemàtica entre artistes de cinc ciutats en connexió amb Anilla Cultural Latinoamérica-Europa . A Còrdova (Argentina), Gonzalo Biffarella, Gustavo Alcaraz i Julio Catalano. A Santiago de Xile, Santiago Astaburuaga, Nicolás Carrasco, Sebastián Jatz i Álvaro Ortega. A Medellín (Colòmbia), José Gallardo, Miguel Vargas i Manuela Vargas. A São Paulo (Brasil), a determinar.

21.00 h

Concert de Roberto Paci Dalò . Libro Atlantico.

Improvisació telemàtica amb artistes de cinc ciutats en connexió amb Anilla Cultural Latinoamérica-Europa . A Còrdova (Argentina), Gonzalo Biffarella, Gustavo Alcaraz i Julio Catalano . A Santiago de Xile, Santiago Astaburuaga, Nicolás Carrasco, Sebastián Jatz i Álvaro Ortega . A Medellín (Colòmbia), José Gallardo, Miguel Vargas i Manuela Vargas . A São Paulo (Brasil), a determinar.

Consulta el programa complet

Crèdits

Organitza
Orquestra del Caos
Col·labora
Anilla Cultural Latinoamérica-Europa, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Altres crèdits:

Altres entitats col·laboradores: CoNCA, Barcelona Cultura