Activitat

Dissabte 17, d'11 h a 20 h
Diumenge 18, d'11 h a 15 h

NANO

La programació familiar del CCCB

Nano és una activitat del CCCB destinada als nens i a les seves famílies. Un conjunt de propostes articulades per temes decisius del món actual. Tallers, jocs, projeccions, teatre, concerts, etc. concebuts per als nens del segle XXI.

 

Video promocional


ESPAIS I ACTIVITATS



PATI MÒBIL

Podem imaginar un món sense cotxes, motos i altres vehicles que segueixen utilitzant combustibles fòssils? En aquest espai els protagonistes són vehicles que es mouen amb la força de cadascú: un elogi de la bicicleta, el tricicle i les "vambes"!



ILLA SONORA

Del subsòl del CCCB ha emergit una illa on en lloc de flors hi creixen instruments de tota mena. Un espai on tot sona si es fa sonar, un jardí per aprendre que no cal ser un virtuós per fer música i que qualsevol pot gaudir-ne posant-hi el cor i parant l'orella.

Amb els concerts de:
Guillamino, Petit Comitè de RobinSons i Don Simón y Telefunken.



NANO ZOO

Com veuen el món els altres animals? Què podem aprendre de la meravellosa multitud d'espècies amb les quals compartim aquest planeta? Els habitants d'aquest zoo són uns animals virtuals que ens ensenyen que els humans només som una més de totes les criatures d'un Univers molt gran.

Instal·lacions i activitats:


• Videozoo
• Cova de les lluernes on trobarem músics sorprenents i els contes d'Agnès Agboton i Martha Escudero.
• Taller ànima(L) d'Anna Sadurní



NANO VILA

En el món Nano també hi ha ciutats que funcionen amb energies respectuoses amb el seu entorn. Els seus habitants cultiven horts que creixen d'unes llavors que són el seu tresor més preuat, hereva d'una cultura de fa moltes generacions.

Instal·lacions i tallers:

• Hort urbà
• Taller Cultiva el teu hort per TARPUNA


LABORATORI D'HISTÒRIES

Què tenen en comú els llibres, el cinema i els videojocs? Els habitants de NANO són grans aficionats a les històries. Els agrada col·leccionar-les, compartir-les, canviar-ne els finals, llegir-les en totes les direccions... tocar-les i jugar-hi. Les virtuts dels llibres i el potencial creatiu i educatiu dels videojocs i el cinema al vostre abast. Al Laboratori d'històries, hi trobarem una selecció de llibres i videojocs i instal·lacions i tallers:

• Selecció de llibres i videojocs
• Taller Animo - per UTANI



CINANOTECA

Un cinema diferent dels altres, amb films que van des de videoclips fins a animacions d'última generació, dibuixant el que el futur podria ser.