Activitat

Dijous 30 Octubre, 19:00

La indústria musical 3.0: un escenari empresarial

PrimaveraPro StartUps

El model de negoci de la indústria de la música es troba en plena transformació, però cap a on es dirigeix? Quines oportunitats tenen emprenedors i inversors? Què podem aprendre d'altres sectors?

Amb motiu del Primavera Club 2014, PrimaveraPro i Seed&Click organitzen al CCCB una taula rodona amb Dídac Lee, director del Grup Inspirit i de l'Àrea Tecnològica del FC Barcelona; Xavier Carrillo, CEO de Digital Legends Entertainment; i Alberto Guijarro, director de Primavera Sound, moderada per Juan Álvarez de Lara, CEO de Seed&Click.

Amb aquesta trobada d'experts es vol posar llum sobre l'emprenedoria en la indústria de la música i les possibilitats d'invertir en el sector. També té la voluntat de posar sobre la taula el tipus de projectes que es busquen, de les oportunitats existents en aquest camp i de com la indústria de la música pot aprendre de l'ecosistema que presenta el gaming, entre altres qüestions.

Aquesta activitat està emmarcada dins de PrimaveraPro StartUps, un projecte anual entorn de l'emprenedoria coorganitzat per PrimaveraPro i Seed&Click.

Crèdits

Col·labora
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Altres crèdits:

Organitzen: PrimaveraPro i Seed&Click.