Activitat

Dilluns 21 Gener, 19:30

Els drets humans

Conferència de Lydia Cacho

La lluita de Lydia Cacho en contra de la pederàstia, el tràfic de persones i l’esclavitud sexual ha desbordat fa temps les fronteres mexicanes i li ha valgut nombrosos reconeixements internacionals. Les seves investigacions han demostrat que les xarxes que roben i esclavitzen dones, nenes i nens experimenten avui una explosió sense precedents, beneficiant-se d’una cultura que promou la cosificació humana i d’una economia de mercat deshumanitzadora. Acceptar la prostitució com un mal menor, denuncia Cacho, suposa ignorar també l’explotació, els maltractaments i el gran poder del crim organitzat a tot el món.

Lydia Cacho, periodista i escriptora mexicana, activista en favor dels drets humans. Presenta: Sílvia Heras, periodista de TV3.

Crèdits

Organitza
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Col·labora
Editorial Paidós, Goethe-Institut Barcelona, Institut Français de Barcelona, British Council, Instituto Polaco de Cultura, Consolat General de la República de Polònia a Barcelona, Fundació Jaume Bofill, Casa Amèrica Catalunya
Altres crèdits:

En l'organització d'aquest cicle també hem comptat amb la complicitat d'Acantilado, Akal, Alianza, Anthropos, Cátedra, Debate, Edicions 62, Edicions Bellaterra, Ediciones Originales, Ediciones Polígrafa, Ediciones Sequitur, Editorial Crítica, Editorial Diálogo, Editorial Proteus, Espai en Blanc, Fondo de Cultura Económica, Galaxia Gutenberg, Gedisa, Icaria Editorial, labutxaca, Lumen, Ma Non Troppo, Península, Proa, RBA Libros, Sd. Edicions, Siglo XXI, Tusquets Editores i Viena Edicions.